Your browser does not support JavaScript

ActivBoard in Helmond

Het ActivBoard in Helmond maakt een bijzondere audiovisuele presentatie mogelijk. Combineer tekst op het scherm met bijvoorbeeld audio- en videofragmenten. Het wordt met een ActivBoard een stuk gemakkelijker om leerlingen bij de les te houden, tijdens een presentatie die hen op een moderne manier weet aan te spreken. Direct pagina’s op internet laten zien of zorgen voor een interactieve presentatie waar zij aan kunnen deelnemen? Het is mogelijk met de digitale schoolborden in Helmond en omgeving. We hingen de borden reeds op tal van primaire en middelbare scholen op, die daar nu met veel plezier gebruik van maken.

ActivBoard in de klas

Een ActivBoard in de klas vormt een uitstekende investering in de toekomst, die we in veel van de gevallen zelfs kostenneutraal kunnen aanbieden. Dat betekent dat we het oude schoolbordsysteem komen vervangen, waarbij we ons bijvoorbeeld ook meteen richten op de beamer en de projector. Hiervoor in de plaats komt dan een ActivBoard in Helmond. Dit biedt aanvullende mogelijkheden en zorgt er op school voor dat je direct volledig bij de tijd bent qua digitale opties.

Digibord of projectiescherm in Helmond

Het ActivBoard kennen we uiteraard ook onder een aantal andere termen. We spreken bijvoorbeeld van een digibord of projectiescherm in Helmond, geschikt voor een moderne audiovisuele presentatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van een ActivBoard of benieuwd hoe andere scholen in de omgeving daar op dit moment gebruik van maken? We lichten het je graag toe en kunnen je voorbeelden laten zien van basisscholen en middelbare scholen. Zij zorgen voor interactieve en interessante presentaties, zoals die mogelijk zijn met het ActivBoard in Helmond en omgeving.
Laat je informeren over ActivBoard? 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen