Your browser does not support JavaScript

Beamer in Hilversum

Maak je nog gebruik van een beamer in Hilversum en zoek je daarvoor naar een meer moderne oplossing? Er zijn diverse alternatieven beschikbaar, waarvan het digitale schoolbord de beste keuze vormt. Dit is een interactief schoolbord, dat het mogelijk maakt om audiovisuele presentaties te geven. Door middel van een digibord of zelfs een touchscreen is het mogelijk om over het internet te surfen en eenvoudig video’s op het grote scherm te delen. Het vormt de ideale vervanging van de beamer in Hilversum in de klas, waardoor je een grote technologische stap voorwaarts kunt zetten.

Beamer in de klas vervangen

De beamer in Hilversum in de klas vervangen en daarvoor op zoek naar een goed alternatief? Het interactieve schoolbord vormt dan de juiste keuze. We zijn sinds 2006 marktleider in Nederland, wat betekent dat we de ontwikkelingen op de voet volgen. Zoek je naar een state-of-the-art touchscreen of heb je voldoende aan een interactief schoolbord dat het mogelijk maakt webpagina’s en andere moderne lesmaterialen te presenteren? Door de beamer in Hilversum te vervangen zorg je er eenvoudig voor dat leerlingen hun aandacht er een stuk beter bij zullen kunnen houden.

Interactief schoolbord of een projector in Hilversum

Benieuwd naar de mogelijkheden van een interactief schoolbord ter vervanging van de projector in Hilversum? We helpen je aan de hand van de huidige situatie en (digitale) mogelijkheden graag in kaart te brengen wat de voordelen van de vervanging van een beamer zouden zijn. Uiteraard laten we graag andere scholen ter voorbeeld zien, zodat je vanuit de omgeving na kunt gaan wat het oplevert om de beamer in Hilversum te vervangen.
Laat je informeren over beamers 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen