Your browser does not support JavaScript

Digibord in Deventer

Gebruik maken van een digibord in Deventer? We hingen de schermen op diverse andere basisscholen en middelbare scholen op, die daar nu gebruik van maken om de lessen meer interactief te maken. Het helpt ze om de leerlingen bij de les te houden, dankzij innovatieve mogelijkheden door de combinatie van een scherm en een internetverbinding. Met een digibord in Deventer zorg je als het ware voor een krachtige computer in de klas, die het door middel van tikken en swipen mogelijk maakt om de verschillende onderwerpen te behandelen waar de leerlingen zich mee bezig houden. Het resultaat? Zij blijven een stuk beter bij de les, terwijl je vlotter door de verschillende onderwerpen heen kunt en de presentatie een stuk duidelijker wordt.

Digibord met digitale mogelijkheden

Het digibord in Deventer biedt een aantal belangrijke digitale mogelijkheden. Het bord biedt veel meer mogelijkheden dan het traditionele krijtbord. In plaats daarvan is het mogelijk om digitale documenten te presenteren, over het web te surfen of aantekeningen te maken op haarscherpe foto’s. Dankzij de combinatie van audio en video ontstaat er een actieve en interactieve presentatie, waarvoor leerlingen hun aandacht er graag bij zullen houden. Op die manier kan een digibord in Deventer helpen om de lessen aantrekkelijker te maken, waardoor de investering in de toekomst een uitstekende keuze vormt.

Projectiescherm en beamer in Deventer vervangen

Hangen er op dit moment nog analoge systemen, zoals een projectiescherm en beamer? Het is een uitstekend idee om dat te vervangen door een digibord in Deventer. In veel van de gevallen kunnen we dat zelfs kostenneutraal doen, waardoor het niet nodig is om daar een grote investering in te doen. In plaats daarvan zorgen we er met het digibord voor dat je op een eenvoudige wijze een stap voorwaarts kunt zetten. Dit maakt het voor de docenten gemakkelijker om interactief te presenteren en les te geven, terwijl leerlingen hun aandacht er veel beter bij kunnen houden.
Laat je informeren over digiborden? 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen