Your browser does not support JavaScript

Digitaal schoolbord in Apeldoorn

Het digitaal schoolbord lijkt nauwelijks nog op het traditionele schoolbord dat we vroeger gebruikten. We zijn specialist in digitale schoolborden en daarmee marktleider sinds 2006, waardoor we de ontwikkeling volledig hebben zien plaatsvinden. Een schoolbord biedt vandaag de dag veel meer mogelijkheden dan aantekeningen met krijt. In plaats daarvan zorg je daarop eenvoudig voor audiovisuele presentaties, waarbij audio en video samen zorgen voor een overtuigend geheel. Laat je informeren over onze digitale schoolborden in Apeldoorn en omgeving of stel een specifieke vraag over een van de modellen.

Innoveren met een digitaal schoolboard

Uiteraard innoveren we op verschillende manieren in het klaslokaal, zowel binnen het primaire als het voortgezet onderwijs. We richten ons op basisscholen en middelbare scholen, waar we er bijvoorbeeld met het digitale schoolbord in Apeldoorn voor zorgen dat leerlingen kunnen rekenen op een actuele en overtuigende presentatie. Het digitale schoolbord biedt tal van nieuwe mogelijkheden, die het onderwijs een stuk aantrekkelijker en effectiever maken. Bijkomend voordeel? Het is veelal mogelijk bestaande systemen kostenneutraal te vervangen, waardoor het een uitstekende investering zal blijken in de kwaliteit van het geboden onderwijs.

Touchscreen of smart board in Apeldoorn

Meer weten over een digitaal schoolbord in Apeldoorn of vooral benieuwd naar de aanvullende mogelijkheden? Bekijk onze informatie over de touchscreens en smart boards. We lichten je graag de verschillende mogelijkheden toe, bijvoorbeeld aan de hand van voorbeelden op andere scholen in de omgeving. We vervingen de reguliere schoolborden er door de digitale schoolborden. Dat betekent dat de docenten daar nu de kans hebben audio, video en foto’s te combineren. Op die manier houden ze leerlingen gemakkelijker bij de les. Een digitaal schoolbord maakt het een stuk eenvoudiger om een interessante en overtuigende presentatie neer te zetten.
Laat je informeren over digiborden? 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen