Your browser does not support JavaScript

Interactief schoolbord in Utrecht

Een interactief schoolbord in Utrecht laten ophangen of op voorhand vooral benieuwd naar de mogelijkheden daarvan? Het zorgt voor een enorme vooruitgang in technologische mogelijkheden. Dankzij het digitale schoolbord heb je de mogelijkheid om audio en video te delen, net als foto’s en complete webpagina’s. Er staat met een interactief schoolbord in Utrecht als het ware een computer tot je beschikking, waarmee je voor de leerlingen een interactieve en boeiende presentatie kunt samenstellen. Het resultaat? Met een digibord houd je leerlingen gemakkelijker bij de les, omdat je hen kunt inspireren met content die zij herkennen uit het dagelijks leven.

Interactief schoolbord laten ophangen

Het interactief schoolbord in Utrecht vormt de waardige opvolger van het klassieke bord waarop je met krijt de informatie schrijft. Sterker nog, binnen de digitale schoolborden is er alweer sprake van een nieuwe revolutie, namelijk die van de touchscreens. Als marktleider in digitale schoolborden houden we de ontwikkelingen scherp in de gaten. Op zoek naar een state-of-the-art interactief schoolbord dat weer jaren mee kan? We adviseren je graag over de mogelijkheden en kunnen je op basis van de wensen uitstekend aangeven wat er mogelijk is. We hangen de interactieve schoolborden in Utrecht op voor het primaire en voortgezet onderwijs, afgestemd op de specifieke behoeften.

Projector of een digitaal schoolbord in Utrecht

Hangt er nog een projector met een beamer in Utrecht en wordt het tijd om die te vervangen? Op een andere school in de omgeving een digitaal bord gezien en daar ook graag gebruik van maken? We gaan er graag mee aan de slag en kunnen je op voorhand duidelijk aangeven wat er mogelijk is met een interactief schoolbord in Utrecht. We spreken uiteraard ook wel van een digitaal schoolbord, er zijn verschillende benamingen mogelijk. Het gaat uiteindelijk altijd om de interactieve mogelijkheden, die leerlingen helpen een stuk gemakkelijker bij de les te houden en moderne lesmaterialen aan te bieden.
Laat je informeren over interactief schoolborden 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen