Your browser does not support JavaScript

Projector in Utrecht

Projector kopen voor op school in Utrecht? Er zijn verschillende audiovisuele systemen beschikbaar. Alternatieven voor de projector vormen bijvoorbeeld het digitaal schoolbord of zelfs een touchscreen. Ze maken verschillende innovatieve vormen van onderwijs mogelijk, zodat je de lessen op een bijzondere wijze kunt verrijken.

Projector voor op school


Op zoek naar een projector voor op school of wil je die juist vervangen door een meer moderne toepassing? Er zijn in Utrecht touchscreens met al ingebouwde speakers beschikbaar, die het een stuk eenvoudiger maken om boeiende presentaties te geven waar de leerlingen zoveel mogelijk van opsteken. Bekijk onze digitale schoolborden en bijvoorbeeld de beamers. We zetten de verschillende mogelijkheden met audiovisuele systemen graag voor je op een rij, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Meer weten over de mogelijkheden van een projector in Utrecht? Neem ook daarvoor contact met ons op.

Digitaal schoolbord of touchscreen in Utrecht


Een digitaal schoolbord of een touchscreen in Utrecht is uitstekend geschikt voor zowel het voortgezet onderwijs als het basisonderwijs. We richten ons op basisscholen en middelbare scholen, waar leerlingen vragen om interactieve presentaties waarbij audio en video een gecombineerde rol spelen. De projector in Utrecht vervangen door een meer modern exemplaar of benieuwd naar aanvullende innovatieve mogelijkheden? We schetsen ze je graag, we hebben ervaring met zowel digitale schoolborden, beamers en speakers als bijvoorbeeld complete LED-schermen die je kunt inzetten.
Laat je informeren over Projectoren? 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen