Your browser does not support JavaScript

Smart board in Amersfoort

Het smart board in Amersfoort maakt een interactieve presentatie mogelijk, bijvoorbeeld in de klas. Geef je les binnen het primair of voortgezet onderwijs en zoek je naar een modern alternatief voor de traditionele schoolborden? Een smart board vormt dan een uitstekende keuze. We vervingen de standaard schoolborden op tal van scholen in Amersfoort en omstreken. We zijn sinds 2006 marktleider in digitale schoolborden. De smart boards bieden diverse aanvullende mogelijkheden ter ondersteuning van een les of om voor een overtuigende presentatie te zorgen.

Smart board in de klas

Het smart board in de klas ophangen in Amersfoort en omstreken? Het bord maakt het een stuk eenvoudiger om een interactieve presentatie te geven. Er is sprake van een groot beeldscherm met een internetverbinding. Dat betekent dat er als het ware een krachtige computer in de klas staat, waarvan je het beeld eenvoudig met de leerlingen kunt delen. Je kunt hen online iets laten zien, een rijke presentatie geven of zorgen voor de integratie van audio- en videofragmenten. De mogelijkheden met een smart board in Amersfoort zijn eindeloos, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om de leerlingen bij de les te houden.

ActivBoard of digibord in Amersfoort

Het smart board in Amersfoort kennen we uiteraard ook onder een aantal andere benamingen. Zoek je bijvoorbeeld specifiek naar een ActivBoard of digibord? Het gaat in de beide gevallen om onze moderne middelen voor een interactieve presentatie. We verzorgen de smart boards voor scholen en voor bedrijven, waarbij we het type bord uiteraard afstemmen op je wensen en op de manier waarop je er gebruik van zal gaan maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van de smart boards in Amersfoort? Neem contact op voor meer informatie, we lichten je het graag toe.
Laat je informeren over het smart board? 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen