Your browser does not support JavaScript

Touchscreen in Rotterdam

Het bestaande systeem vervangen door een touchscreen in Rotterdam of benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? We zijn als TrippleVision al sinds 2006 marktleider in digitale schoolborden en zette onlangs de stap naar touchscreens. Die maken nog meer nieuwe toepassingen mogelijk. Het vormt de nieuwe generatie schoolborden, waar tal van opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam inmiddels tevreden gebruik van maken. De nieuwe generatie digitale schoolborden vormt een uitstekende upgrade voor bijvoorbeeld een beamer, projector, software en een geluidssysteem. Het touchscreen maakt het een stuk gemakkelijker om op school in Rotterdam een visueel overtuigende presentatie neer te zetten.

Touchscreen op school

Gebruik maken van een touchscreen op school in Rotterdam en benieuwd wat dit te bieden heeft? Het maakt het eenvoudiger om belangrijke onderwerpen aan te klikken, hier doorheen te swipen zoals leerlingen dat gewend zijn en ze letterlijk en figuurlijk bij de les te houden. Lees bovendien meer over de inzet van smart boards op school, waar we je graag over vertellen. We hebben ervaring met verschillende systemen en stemmen het touchscreen in Rotterdam desgewenst af op uw specifieke wensen voor in de klas.

Smart board of ActivBoard in Rotterdam

Het smart board of ActivBoard is uitstekend geschikt voor zowel het primaire onderwijs als het voortgezet onderwijs. We hangen de borden op in basisscholen en middelbare scholen, waar de leerkrachten daar direct met veel plezier gebruik van maken. Het touchscreen voor in de klas werkt op een uiterst eenvoudige manier en maakt nieuwe digitale presentaties mogelijk. Houd de leerlingen eenvoudig bij de les met een visueel overtuigende presentatie of integreer die moeiteloos met het gebruik van video- of audiofragmenten. Meer weten over de mogelijkheden van een touchscreen in Rotterdam? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.
Laat je informeren over touchscreens? 

ActivBoard  Beamer  Digibord  Digitaal schoolbord  Interactief schoolbord  Projectiescherm  Projector  Smart board  Touchscreen  

Deel deze pagina
TrippleVision nieuwsbrief
Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en profiteer van het actievoordeel.
TrippleVision pluspunten
  • Specialist met ervaring sinds 2006
  • Ontzorging door service en montage
  • Persoonlijke begeleiding
  • Levering van A-merken
  • Betrouwbare partner
  • Scherpe prijzen